Personal Organ

Over Personal Organ

Hauptwerk orgel met touchscreen, Personal Organ - V touch, Sonette

Waarom Personal Organ?


Mooie meubels, Personal Organ heeft ervaring in het vervaardigen van maatwerkmeubels. Door gebruik te maken van professionele programma's zijn we in staat om in relatief korte tijd een impressie te geven van het ontworpen orgel.

Zie HIER onze aanpak, voorbeeld impressie en tekening.

Een superieur audio systeem, Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan als het gaat om speakers en geluidsbeleving. Steeds zoekend naar een betere oplossing. We durven u te garanderen op dit moment de beste audio oplossing te kunnen leveren voor uw orgel. Waar veel bedrijven blijven steken in het leveren van standaard speakers. Zijn wij doorgegroeid op het gebeid van speakers en room correctie. Mooie verhalen en praatjes en marketing trucs zijn er genoeg. Onze speakers alleen kunnen u echt overtuigen. Kent u iemand met een Hauptwerk orgel? wij durven onze speakers er rustig naast te zetten. Een luistersessie kost niets! In een showroom kan het nog zo mooi klinken maar wat krijgt u thuis?

Goedendag,

Na jaren gewerkt te hebben in de (jacht) interieurbouw is een meubel maken aan ons toevertrouwd. Als het enigszins mogelijk is maken we het zelf, van klavier tot het samenstellen van de computer. Zo kunnen we voor u een droomorgel creƫren en het toch betaalbaar houden.


Wij bouwen orgels met of voor Hauptwerk. Op dit moment is dat de beste techniek om de meest realistische orgelklank bij u in huis te brengen. We proberen voor uw orgel het beste te zoeken wat voldoet aan uw wensen en budget.


Wij zijn de bouwer van uw orgel, maar uw inbreng in het ontwerp is voor ons onmisbaar. We nemen de tijd om uw wensen met u door te nemen zodat we precies dat orgel kunnen maken waar u van droomt. Tijdens de bouw kunnen we u op de hoogte houden en het is mogelijk om tijdens het proces een kijkje te komen nemen. Wilt u zelf iets doen? Dat kan! We kunnen het orgel bijv. ongelakt bij u afleveren zodat u zelf kunt schilderen. Vraag gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.


   Een orgel is vaak een hele investering. Dat beseffen we goed. We doen er alles aan om de prijs voor u zo laag mogelijk te houden, en toch de kwaliteit niet uit het oog te verliezen. Wij kopen de meubels niet bij derde partijen maar maken het zelf. Minder schakels in de keten betekend lagere prijzen. En daar willen we u van mee laten profiteren! Op een orgel scheelt het u al snel 10%  ! overtuig uzelf en vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

Premium producten, We bouwen orgels met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige componenten. Als voorbeeld kunnen we het gebruik van touchscreens nemen. Daarin onderscheiden we ons door gebruik te maken van touchscreens met een capacitieve touch, De touchscreens die veelal gebruikt worden hebben een opstaande rand met een resistive touch techniek. We staan voor kwaliteit en leveren kwaliteit. Daarbij treden we tot in de kleinste details.

Snelle computers, Onze computers zijn met zorg samengesteld, voor de maximale prestaties. Door gebruik te maken van een M.2 SSD in plaats van een gewone SSD. zijn we instaat om samplesets to 30% sneller te kunnen laden. Personal Organ werkt alleen met dit soort SSD's hier in zijn we uniek.

Kort om...

Bij Personal Organ krijgt u echt wat u wenst, een premium orgel.